Primal/Paleo Cornbread
Suroviny
Pokyny
  1. Máte-li kuchyňskou váhu, použijte ji pro tento recept, jelikož odběr s měřícími kelímky může vést k neúmyslnému použití příliš nebo jen málo každé mouky. Změna množství mouky dokonce mírně povede k tomu, že chléb má mírně odlišnou chuť a texturu. Použití více mandlové mouky vede k chlebům, které jsou méně chutné a lehce suché. Používání více maniokové mouky má pěknou chuť, ale bochník je těžší a venku je pravděpodobné, že hoří předtím, než se vaří uvnitř. Tento kukuřičný chléb je pečený v pravidelné pánvi, protože se zvedá lépe v pánvi. Chléb nebude správně stoupat ve čtvercové pánvi. Předehřejte troubu na 375 ° F / 190 ° C Lehce mažete / máslo a 8,5 × 4,5 pánve. Pro nejjednodušší uvolnění zakryjte spodní část pánve s lehkým mazáním pergamenového papíru. V kuchyňském robotu kombinujte žloutky, mandlovou mouku, maslo, med, sůl a prášek do pečiva. Jakmile se přísady spojily do těstovité konzistence, přidávejte vodu a trochu víc míchat, abyste vytvořili mokré těsto. V misce elektrického mixéru spojte vaječné bílé a krém z tatarku. Použijte nástavec na šlehání, protřepejte, dokud nebulí vajíčka jsou velké a načechrané a vytvoří se měkké vrcholy (při vytahování šlehačky z vaječných bílků se vytvoří měkký špička a pak lehce poklesne). Zkořistěte 1/3 vaječného bílku do kuchyňského robotu. Pulzujte až do kombinace a podle potřeby vyškrábejte po stranách. Přidejte další 1/3 vaječných bílků a opět pulsujte až do kombinace. Vyškrábejte těsto z kuchyňského robotu do misky se zbývajícími bílkovinami. Použijte stěrku pro jemné složení vaječných bílků do těsta. Jemně sklopte a promíchejte, dokud nejsou žádné bílé pruhy, ale buďte jemní; vzduch ve vaječných bílcích pomáhá těstě stoupat do bochníku s lehkou strukturou. Smažte těsto do pánve. Pečte 20 až 25 minut, dokud není špalda vložena čistá. (Err na straně vzít chléb mírně příliš brzy, protože mírně underdone cornbread chutná lépe než suché kukuřičné chleba.) Nechte vychladnout po dobu nejméně 20 minut, než je vyjmete z pánve a nakrájíte nebo nakrájíte na čtverečky. Podáváme s máslem nahoře. Tento kukuřičný chléb je nejlépe v den, kdy byl vyroben, ale udržuje se celkem dobře po dobu 1 až 2 dnů v uzavřeném sáčku nebo kontejneru.